Tjänster

First Reklam
Din externa marknadsavdelning

First Reklam är en expertbyrå inom digital kommunikation, med gedigen kunskap i branschen. Vi har sedan 2014 arbetat med digital kommunikation och hjälpt ett stort antal företag att lyckas med sin marknadsföring online! Vi har ett stort nätverk av konsulter och samarbetspartners inom alla marknadsområden, vi kan därför bli er externa marknadsavdelning, en kontaktperson, ett helt team av konsulter!

Marketing Bot

Effektivisera er försäljning och marknadsföring med en marketing bot! Med en Marketing Bot kan ni tex avlasta kundtjänst, öka försäljningen med i snitt 30% och uppnå 17 ggr ROI! En marketing bot skapar dialoger med kunden, inte monologer som traditionell marknadsföring!

Sociala Medier

Vill ni låta proffs ta hand om era sociala medier, så ni kan fokusera på vad ni gör bäst? Överlåt allt ifrån Innehåll till optimering till oss, vi sätter upp tydliga mål så ni ser exakt vad er marknadsföring levererar för resultat!

Strategi

Vad gör era inlägg unika mot övriga 800 miljoner uppdateringar varje dygn? Hur ska er profil få en följare att gå hela vägen till ny kund? Vi hjälper er att ta fram en vinnande strategi!

First Reklam | info@firstreklam.se | 031-797 54 09